+32 (0)89 50 29 59 • Mail ons

Ons team

image

Elisabeth Vanbergen

Advocaat

TEL. 089/50.29.59

elisabeth@advocaatvanbergen.be

Na haar humaniora op de Latijn-Wetenschappen afdeling in het Heilig-Graf Instituut te Bilzen, behaalde Elisabeth Vanbergen in 1987 haar diploma “Licentiaat in de Rechten” aan de Katholieke Universiteit te Leuven.

In datzelfde jaar startte zij haar carrière aan de Tongerse balie. Als medewerker op een middelgroot kantoor bekwaamde zij zich in diverse takken van het recht en werd zij alzo een “omnipracticus”.

Eind jaren 1990 startte zij haar eigen kantoor – eerst te Lanaken om vervolgens in 2005 haar kantoor te verhuizen naar haar woonplaats Bilzen. Samen met haar medewerkers, Mr. Astrid Vandeborne en Mr. Cédric Feyen, staat zij u bij met professioneel advies over de meest uiteenlopende juridische problemen.

Sedert 1992 behoort zij tot het team van curatoren, waarop de Rechtbank van Koophandel te Tongeren beroep doet om faillissementen af te handelen.

Sedert 2012 wordt zij ook aangesteld door de Arbeidsrechtbank als schuldbemiddelaar.

Jaarlijks volgt zij studiedagen in diverse takken van het recht om u blijvend deskundig te kunnen bijstaan met de oplossing van uw probleem.

image

Astrid Vandeborne

Advocaat

TEL. 089/50.29.59

astrid@advocaatvanbergen.be

Mr. Astrid Vandeborne studeerde in 2015 af als Master in de Rechten en vervoegde datzelfde jaar de Balie van Tongeren.
Actueel is zij lid van de Balie van Limburg.

Tijdens haar eerste jaren aan de balie deed zij ervaring op in diverse rechtsgebieden in een allround advocatenkantoor.

Sedert 2019 maakt zij als medewerker deel uit van het kantoor, waar zij tracht op een correcte en efficiënte wijze een oplossing te vinden voor uw juridische problemen.

Ze blijft zich voortdurend verdiepen in diverse takken van het recht om u steeds deskundig te kunnen bijstaan.