+32 (0)89 50 29 59 • Mail ons

Ons team

image

Elisabeth Vanbergen

Advocaat

TEL. 089/50.29.59

elisabeth@advocaatvanbergen.be

Na haar humaniora op de Latijn-Wetenschappen afdeling in het Heilig-Graf Instituut te Bilzen, behaalde Elisabeth Vanbergen in 1987 haar diploma “Licentiaat in de Rechten” aan de Katholieke Universiteit te Leuven.

In datzelfde jaar startte zij haar carrière aan de Tongerse balie. Als medewerker op een middelgroot kantoor bekwaamde zij zich in diverse takken van het recht en werd zij alzo een “omnipracticus”.

Eind jaren 1990 startte zij haar eigen kantoor – eerst te Lanaken om vervolgens in 2005 haar kantoor te verhuizen naar haar woonplaats Bilzen. Samen met haar medewerker, Mr. Cédric Feyen, staat zij u bij met professioneel advies over de meest uiteenlopende juridische problemen.

Sedert 1992 behoort zij tot het team van curatoren, waarop de Rechtbank van Koophandel te Tongeren beroep doet om faillissementen af te handelen.

Sedert 2012 wordt zij ook aangesteld door de Arbeidsrechtbank als schuldbemiddelaar.

Jaarlijks volgt zij studiedagen in diverse takken van het recht om u blijvend deskundig te kunnen bijstaan met de oplossing van uw probleem.

image

Cédric Feyen

Advocaat

TEL. 089/50.29.59

cedric@advocaatvanbergen.be

Cédric Feyen is sinds januari 2018 lid van de Limburgse Balie en vervoegde in diezelfde maand Advocatenkantoor Vanbergen. Hij behandelt voornamelijk dossiers inzake ondernemingsrecht, privaat bouwrecht, familierecht en burgerlijke rechtsgeschillen.

Hij voltooide in 2017 zijn masteropleiding aan de UHasselt, waar hij een generalistische opleiding genoot. Hij schreef zijn masterproef over de impact van onvoorziene omstandigheden op het contractenrecht (de recent ingevoerde imprevisieleer).

Tijdens zijn stage werd de interesse voor het insolventierecht aangewakkerd. In 2023 volgde hij aan de KU Leuven de postuniversitaire opleiding Curator-Vereffenaar.
image

Karolien Vanbergen

Administratief medewerkster

TEL. 089/50.29.59

karolien@advocaatvanbergen.be

Na een loopbaan van 22 jaar als team leader en business analist was het tijd voor een carrièreswitch. Sinds 2022 is Karolien administratief medewerkster op het kantoor van Mr. Vanbergen.